L'estació de nòrdic de Guils Fontanera ja ha iniciat la temporada d'esquí. Fa setmanes que el complex tenia oberts els circuits de raquetes de neu i, des del passat 27 de desembre, ja ofereix també els circuits per practicar esquí de fons. A més, gràcies a la nevada de diumenge, l'estació compta amb bons gruixos de neu, de fins a 55 centímetres, i ha pogut traçar els seus 34 quilòmetres esquiables.

Aquesta temporada Guils Fontanera celebra els seus 25 anys d'història. Per això ha preparat algunes activitats com ara una sortida al refugi de la Feixa, que es farà aquest diumenge i diversos sortejos. A més, també acollirà el campionat europeu de raquetes de neu.

Pel que fa a la resta d'estacions de nòrdic ceretanes, Lles ofereix 25 quilòmetres amb gruixos d'entre 25-55 centímetres de neu i Aransa 31 quilòmetres amb gruixos d'entre 35-55 centímetres. Amb l'inici de temporada a Guils Fontanera, ja estan obertes les 7 estacions de nòrdic catalanes.

Recordem que, com els anys anteriors, aquest diumenge comencen els cursets gratuïts d'esquí nòrdic pels empadronats en el municipi de Guils de Cerdanya, que tindran lloc durant cinc diumenges consecutius.

Parlen al vídeo: JOSEP MARTÍNEZ, DIRECTOR GUILS FONTANERA

El Pirineu avui