Cerdanya ha rebut milers de visitants durant les vacances de Nadal, el que s'ha traduït en carrers comercials plens, rècord d'esquiadors a pistes, dificultat de mobilitat en hores punta, restaurants amb moltes reserves i hotels plens. L'ocupació hotelera ha arribat al 100% els dies amb més afluència de visitants, és a dir des de Sant Esteve fins l'1 de gener, i del 80% a partir del dia 2. Des de l'associació d'hotelers fan un balanç positiu de les festes.

La neu ha tornat a ser un dels principals reclams per passar uns dies a la comarca i, per exemple, s'han arribat als 11000 esquiadors en un dia a l'estació de Masella. A més, després de la nevada de diumenge, el sector hoteler espera tenir un bon nombre de reserves durant els caps de setmana de gener.

La majoria de visitants han estat famílies i grups de joves catalans i també han detectat un lleuger increment del turisme procedent del País Valencià.

Parlen al vídeo: NÚRIA VIDAL, PORTAVEU ASSOCIACIÓ HOTELERS CERDANYA

El Pirineu avui