El parc de Nadal d'Alp i Puigcerdà ha tornat a ser un èxit. Com en la passada edició, prop de 10.000 infants l'han visitat durant les tardes de les vacances de Nadal, del 26 al 30 de desembre al Palau d’Esports i Congressos d’Alp i els dies 2,3,4 i 6 de gener al pavelló del Poliesportiu de Puigcerdà. Aquesta oferta lúdica i educativa és ja una de les propostes més consolidades de la comarca i del Pirineu durant aquest dies festius i és també una activitat de referència per aquells que esquien al matí i busquen què fer en família durant la tarda.

El parc de Nadal ha comptat amb inflables, tallers de manualitats i cuina saludable, una tirolina, un circuit vial o un espai per a noves tecnologies. La principal novetat d'enguany ha estat l'espai destinat a Playmobil, amb exposició de figures, punt de venda i tallers per crear un clic personalitzat.

Els nens i nenes també han pogut gaudir d'espectacles de ball, màgia i sortejos. El parc també ha comptat amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, del Servei Català de Trànsit i els Bombers d'Alp, a més de diferents empreses i cooperatives.

Des dels ajuntaments d'Alp i Puigcerdà s'han mostrat satisfets de la gran afluència de visitants que assoleix el parc cada any i han recordat que es tracta d'una proposta familiar molt atractiva i econòmica, ja que l'entrada per accedir a totes les activitats i sortejos té un cost de 4 euros.

Parlen al vídeo: DIANA AGUILAR, RESPONSABLE PARC DE NADAL

El Pirineu avui