El director Salvador Brotons i la GIO Orquestra seran els principals reclams del 25è aniversari de la Fundació ONCA. El director artístic, Gerard Claret, ha destacat la feina feta aquests anys.

Un doble concert per a violí, violoncel i orquestra. Aquesta serà la principal estrena de la temporada d´enguany de la Fundació ONCA. Una peça composta pel director català Salvador Brotons, especialment per l´ocasió i que comptarà amb la participació de la GIO Orquestra. El concert tindrà lloc a l´Auditori Nacional coincidint amb el quart de segle de la Constitució.

La darrera temporada va haver-hi 44 actuacions que van aplegar 13.270 assistents, una xifra similar a altres temporades. La Fundació continuarà tenint un pressupost de 305.000 euros. Claret ha remarcat la importància de l´ONCA dins del panorama musical i cultural del país. Tot i això, encara queda molt camí per créixer.

El cicle ONCA al Palau també tindrà contuïtat, així com els projectes educatius i socials de l´entitat. El concert d´Estiu, de Primavera, de Santa Cecília i de Meritxell també seran grans al•licients de la temporada. Finalment i com en altres ocasions, la Fundació també farà una actuació a París, a final de maig o juny.

Salvador Brotons i la GIO Orquestra principals al•licients del 25è aniversari de la Fundació ONCA

Parlen al vídeo: Gerard Claret, Director artístic

El Pirineu avui