L'Ajuntament de la Seu d'Urgell promourà un nou producte turístic a través de la història de la ciutat del segle XIX. Un cop fetes les visites guiades 'Fa 200 Nadals...', l'objectiu ara és aprofitar el coneixement sobre aquesta etapa per dissenyar una nova ruta pel centre de la ciutat, ampliant-ne l'oferta actual. L’eix central d’aquest producte serà el carrer dels Canonges, que ha estat objecte d'estudi de l'historiador Climent Miró per encàrrec del consistori.

Justament, aquest nou producte turístic partirà de l’estudi que ha fet l’historiador Climent Miró i s’articularà amb diverses propostes.

Amb aquesta nova oferta turística també es pretén contribuir a la dinamització comercial i residencial del carrer dels Canonges.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui