La temporada de les Crèdit Andorra GSeries 2018 arrencarà els dies 12 i 13 de gener i també viurà singulars canvis en els terrenys esportiu i tècnic. La reglamentació pel que fa als anomenats 'Prototips G' romandrà invariable respecte a les últimes temporades, però s'actualitza la categoria 'Turismes G' per incentivar la participació de pilots amb aquest tipus de vehicles.

Un altre dels canvis significatius a nivell esportiu serà la disputa de curses independents per les dues categories convocades: GSeries (Prototips G i Turismes G) i GSeries 2 (monoplaces GiAND), la primera amb totes les seves mànegues al matí i la segona per la tarda. Per quart any consecutiu, Pirelli subministrarà un mateix tipus de coberta clavetejada per a tots els participants, d'acord amb la reglamentació actualment vigent.

La temporada 2018 la composen cinc curses, totes en dissabte, que tindran lloc els dies 13 i 27 de gener i 3, 10 i 24 de febrer, amb el 3 de març com a data de reserva. El dia anterior a la primera cursa, divendres 12 de gener, es destinarà a jornada d'assaig general per als participants de la categoria GSeries.

El Pirineu avui