Les estacions de Masella i La Molina fan un balanç molt positiu del nombre d'esquiadors que durant les festes de Nadal han passat per les seves instal·lacions. Del 23 de desembre al 7 de gener, Masella ha rebut milers d'esquiadors arribant en un sol dia als 11.000 esquiadors més els 1500 que han practicat l'esquí nocturn. Segons expliquen des de l'estació, la bona afluència s’ha vist afavorida, en alguns dies concrets, al tancament parcial o total de les estacions de l’Alta Cerdanya, Capcir i Andorra, per motius meteorològics, fet que ha portat a molts esquiadors a les estacions de la Baixa Cerdanya.

Pel que fa a l'estació de la Molina, també ha batut rècord d'esquiadors durant aquests dies de vacances. Concretament, ha arribat als 98.650 clients, més d'un 10% més que la temporada passada, que ja va ser molt bona.

Les dues estacions encarem amb optimisme el que queda de temporada, amb moltes setmanes d'esquí per davant i amb la nevada de les darreres hores, que permetrà obrir el 100% del domini.

A més, recordem que és una temporada especial, ja que Masella celebra els seus 50 anys d'història i La Molina els seus 75 anys des de la instal·lació del primer remuntador. És per això que ambdues han preparat un programa d'activitats per commemorar aquest fita, com ara curses infantils, una baixada de torxes o un concert.

Parlen al vídeo: MAITE MARTÍ, RESPONSABLE COMUNICACIÓ MASELLA

El Pirineu avui