Les estacions d’esquí nòrdic estan força satisfetes de l’ocupació durant les festes de Nadal. En total, els set dominis catalans han venut 6.079 forfets d’esquí i 3.942 forfets de raquetes. D’aquests, uns 2.500 s’han venut entre les dues estacions de l’Alt Urgell: Tuixent la Vansa i Sant Joan de l’Erm. Especialment aquesta darrera es va veure beneficiada per les nevades de nord dels primers dies de festes, un fet que els va permetre assolir uns bons gruixos.

Pel que fa a la nevada que ha caigut aquest diumenge, ha fet que no hi hagués gaires esquiadors a les estacions l’últim dia de festes. Tot i això, la part positiva és que la nevada, que ha deixat gruixos entre 25-60 cm, garanteix neu per la resta de la temporada. Justament, a partir d’aquest dilluns comencen els grups escolars a les estacions entre setmana.

Parlen al vídeo: MIQUEL PRAT, DIRECTOR SANT JOAN DE L’ERM

El Pirineu avui