L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha fet un balanç satisfactori de la cinquantena d’activitats nadalenques organitzades sota el paraigües del món màgic de les muntanyes. Des del consistori han destacat que la majoria d’elles han tingut una bona afluència de participants, destacant especialment el Parc infantil de Nadal que va tenir lloc del 27 al 30 de desembre.

Altres activitats que també han tingut bona acceptació han estat el parc juvenil de Nadal, celebrat a la Sala de Sant Domènec, o l’itinerari dels tions.

La cavalcada dels Reis Mags d’Orient, que enguany han tornat a arribar a la ciutat fent ràfting, o la cursa de Sant Silvestre, amb 2.032 participants, també han estat algunes de les activitats més concorregudes.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui