El CG Puigcerdà ha disputat aquest dissabte el primer partit de lliga de l'any. Tot i que no ho ha fet amb bon peu, ja que ha caigut a la pista del FC Barcelona per 6 a 4. Alguns errors puntuals i la gestió dels moments importants ha decantat la balança del costat local.

Tot i desplaçar a Barcelona alguns jugadors menys dels esperats (12 jugadors i dos porters) l’equip deBarnola ha sortit al gel disposat a donar un bon ensurt a un equip blaugrana que presentava
alguna baixa sensible, però tampoc massa determinant. Pablo Muñoz amb assistència del capità Bastien Tona han aprofitat la primera superioritat visitant per avançar-se en el marcador. Però
el Barça aviat ha trobat el seu lloc a la pista i ha empatat el partit primer i ha capgirat el marcador per acabar el període 3 a 1.

La meitat del segon període ha transcorregut amb un Puigcerdà més conservador però ordenat i un Barça que no ha generat masses ocasions. Boronat posava emoció al marcador, anotant el 3 a 2. Però poc després el blaugrana Rubio anotava el 4t pel seu equip. Abans d’acabar el període el Puigcerdà deixava només un gol de diferència en el marcador amb un gol de Tona.

El tercer període s’esperava molt llarg pel conjunt de Barnola que disposava de pocs efectius.
Amb un tir de mitja distància, Boostrom ha anotat el 5è pel Barça i aconseguia una distància que ja semblava impossible de recuperar. A 5 minuts del final el ceretà Muñoz ha marcat un nou gol. Però finalment l'altre jugador suec del Barça, Wallmark, ha sumat el 6è.

El Puigcerdà, doncs continua a la cua de la classificació provisional de la lliga amb 4 punts, encapçalada pel Txuri Urdin amb 27 punts.

El Pirineu avui