L’Alt Pirineu i Aran ha tancat la campanya de Nadal amb un balanç molt satisfactori pel que fa a l’ocupació turística. Aquesta ha arribat a assolir pràcticament la plena ocupació durant els 5 dies que van del 29 de desembre fins al 2 de gener i amb una mitjana d’ocupació que se situa al voltant del 75 % durant el període de 13 dies que van del dia de Sant Esteve, 26 de desembre, fins al diumenge, 7 de gener. Per la seva banda, les estacions d’esquí del Pirineu sota administració de la província de Lleida també han tancat uns bons resultats en aquest període festiu amb la venda de 238.000 forfets, un 8 % més que la temporada 2016/2017. Tot plegat, malgrat que el temporal batejat amb el nom de “Bruno” la setmana de Nadal i el temps que ha fet aquest cap de setmana han restat públic ls complexos hivernals. Tot i els efectes de la meteorologia, el balanç quant a la venda de forfets per aquestes festes de Nadal al Pirineu és força satisfactori i manté la mateixa tònica positiva mostrada en aquesta temporada 2017/2018 pels aficionats a l’esquí durant el pont de la Puríssima i la Constitució. Aquest es va tancar amb 97.000 forfets venuts, una xifra que va representar la segona millor dada registrada pel pont llarg de desembre.

El Pirineu avui