Els Encants de Grapats, que Càritas d’Urgell ha obert al carrer Canonges de la Seu d’Urgell estan a punt de complir el primer mes de vida. Tot i que la botiga va obrir el 25 de novembre aquest divendres a la tarda s’ha inaugurat oficialment i l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, l’ha beneït. Després d’aquestes primeres setmanes de funcionament, els responsables de Càritas d’Urgell han celebrat que l’establiment, dedicat als productes de segona mà i de comerç just, està funcionant força bé.

Els Encants de Grapats són una de les branques d’aquesta empresa social, que permet ocupar a persones amb diverses problemàtiques.

A banda de l’arquebisbe, en la inauguració d’aquest divendres hi han pres part diverses autoritats de la Seu i de la comarca, així com col·laboradors i treballadors de Càritas. L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, ha destacat la importància de reutilitzar els objetces i ha celebrat l’aposta per ubicar la botiga en un carrer comercialment complicat, com el de Canonges.

Parlen al vídeo: JOSEP CASANOVAS, DIRECTOR CÀRITAS D’URGELL

El Pirineu avui