Pal Arinsal i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra han donat a conèixer aquest matí a les pistes d’esquí de Pal, a la Massana, el nou contracte a través del qual l’estació passa a convertir-se en un dels patrocinadors del club. L’aliança ha estat fixada amb una esquiada del director del domini, Josep Marticella, i del president de l’equip, Gorka Aixàs, una baixada simbòlica amb què s’inaugura un acord per al termini d’una temporada.
Amb aquest pacte, el BCA rep el suport de l’estació per a seguir la gran trajectòria assolida les darreres temporades. Josep Marticella, que ha reconegut la progressió de l’equip i s’ha mostrat convençut de la continuïtat de l’èxit, ha posat en relleu el valor d’aquest pacte. Per al director de Vallnord – Pal Arinsal es tracta d’una associació entre dues de les entitats més importants del món de l’esport a Andorra amb la qual, a més a més, es dóna a conèixer la marca Vallnord a una lliga de referència com és la Lliga Endesa.

El president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, ha agraït el suport rebut des de l’estació. Aixàs veu en aquesta nova col•laboració un acte de distinció del recorregut de l’equip i assegura que el BCA sempre ha d’estar lligat amb les marques més importants del país i sobretot, en aquelles que suposen sumar pel país fora de les nostres fronteres. I VallNord – Pal Arinsal ho és.

El Pirineu avui