En els propers dies finalitzaran les obres d’estabilització del camí de la Llau de Benabarre, prop del nucli de Castellciutat, iniciades fa dues setmanes. Tal com ha donat a conèixer l’ajuntament, amb aquesta actuació es pretén millorar l’accés a les finques rústiques que hi ha en aquesta zona, així com la circulació de l’aigua que baixa per aquest torrent quan plou. Precisament el pas de les aigües ha provocat, amb el temps, que s’erosionés la plataforma d’aquest camí no pavimentat, provocant que s’estrenyés i que les parets laterals per sobre la rasant del camí es descalcessin.
Les obres d’estabilització consisteixen en la construcció d’uns murs laterals i s’hi realitza una solera-paviment de formigó en tota la superfície del camí on s’actua. El cost total de l’obra és de 60.358 euros.

El Pirineu avui