El Museu Cerdà de Puigcerdà acull aquests dies l'exposició 'Hábito Viviente', del fotògraf Mario Chocrón. La mostra recull 17 fotografies que fan un repàs de la seva obra, moltes d'aquestes han estat publicades en prestigioses revista de moda d'àmbit nacional i internacional. També s'hi poden veure fotografies inèdites.

'Hábito Viviente' parla de la identitat a través de les vestimentes dels membres d'una ordre religiosa. Intenta expressar quan una peça manifesta vida pròpia més enllà del color, el disseny o el material del que està fet.

La carrera fotogràfica de Chocrón s'ha centrat des del 2014 en publicar les seves instantànies en publicacions relacionades amb el món de la moda, com Huf Magazine, Kaltblut, Homotography o la 080 Fashion Week.

L'exposició es pot veure ala primera planta del Museu Cerdà durant totes les festes i fins el 7 de gener. Igualment, recordem que a la sala del cor del museu continua exposada la mostra de pintures medievals de Rosa Obiols, que també es podrà visitar fins el dia 7.

El Pirineu avui