Actualment, el Club Internacional d'Andorra compte amb 600 socis, i a Andorra, hi ha més de 200 alemanys censats.
A Alemanya, les postres són els grans protagonistes de la seva gastronomia. El Christstollen, més conegut com a Stollen, són les postres més típiques del Nadal , és una peça imprescindible a taula durant les festes, com l'és per a nosaltres el torró.
L'Stolen és una d'aquelles menges que ha arribat arreu i que és fàcil de trobar al nostre país. Precisament, aquest dimarts, el club internacional a convidat a tothom a degustar-les, aprofitant l'estrena del nou local.

Els orígens de l'Stolen es remunten a l'any 1300, aleshores es tractava d'un pa auster, especial per combatre els dejunis d'advent, per la qual cosa no podia contenir llet, ni mantega. A poc a poc es va popularitzar, allunyant-se del seu origen religiós i enriquint-se en ingredients com a fruites, ametlles i làctics, i es menja per nadal a diversos països del món.

Parlen al vídeo: ELENA weatherwise, MEMBRE DEL CLUB

El Pirineu avui