La puigcerdanesa de 23 anys, Judit Calveras, és la número 7 de la llista d'ERC a la circumscripció de Girona. Es podria donar el cas que Calveras es convertís en la primera diputada ceretana al Parlament des de l'any 1995, quan durant tres legislatures ho va ser l'exalcalde de Puigcerdà Josep Moliner. La jove representant de les JERC veu aquesta possible situació amb respecte i il·lusió.

Si es donés el cas que Junts per Catalunya, Erc i la CUP obtinguessin la majoria parlamentària, Calveras veu necessari instaurar la república. De fet, segons creu, aquest resultat reafirmaria el que va sorgir del referèndum de l'1 d'Octubre.

Calveras ha estat inclosa a la llista d'ERC per davant de l'alcalde de Llívia, Elies Nova, que ocupa el lloc número deu. És secretària de la Dona a la direcció nacional de les JERC des de fa dos anys.

De moment no se sap què passarà amb els candidats que són a la presó, com Dolors Bassa, pel que sembla que Calveras podria tenir forces opcions d'entrar al Parlament, si ERC obté bons resultats.

Parlen al vídeo: JUDIT CALVERAS, NÚM 7 LLISTA ERC GIRONA

El Pirineu avui