Un o diverses vehicles 4X4 han destrossat aquest dimarts al vespre els itineraris d'esquí de fons de l'estació de Guils-Fontanera, que unes hores abans els seus responsables havien traçat. A través de les xarxes socials, el seu director, Josep Martínez, ha mostrat la seva indignació davant d'uns fets que es repeteixen cada temporada.

Després de la nevada de dilluns, es va decidir trepitjar els circuits per facilitar la conservació de la neu i deixar la traça modelada pels esquiadors, un cop obri l'estació. Una feina que hores després es va veure destrossada per l'incivisme d'un o més conductors, tot i la senyalització que adverteix de la prohibició de circular per les pistes.

Aquests dies l'estació d'esquí de Guils-Fontanera és oberta per a la pràctica de raquetes de neu, però encara no s'ha pogut obrir la zona a l'esquí nòrdic perquè no hi ha prou gruix de neu. És per això que, quan hi ha una nevada, la neu es tracta amb especial atenció.

El Pirineu avui