Aquest dimarts, en un ple extraordinari, l'Ajuntament de Tremp ha aprovat els pressupostos per l'any 2018 que ascendeixen als 5'7 M€, un 5% més que l'any passat. Aquest increment es traduiria en 275.000 €.

L'alcalde ha qualificat el pressupost de continuïsta, ja que la major part de les partides són continues a l'any passat, entre les noves inversions es destaquen l'adquisició d'un nou cotxe per la policia, la creació d'un punt de càrrega semi ràpida per vehicles elèctirc, la millora del camí de Sapeira a Espluga de Serra i l'adequació del vol nocturn de l'heliport.

En el ple s'ha donat a conèixer que des de l'ajuntament està contemplat optar a diferents subvencions aparaulades però no adjudicades. En el cas que des de l'administració s'optés amb les dotacions s'iniciarien les fases de millora de la rambla Doctor Pearson i les cases del Valldeflors, entre altres actuacions.

Els pressupostos s'han aprovat amb els vots a favor dels regidors de l'equip de govern format per Esquerra i PDECat i els vots en contra dels membres de l'oposició, Compromís per Tremp.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP

El Pirineu avui