El ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, i el líder del Clúster d’Educació d’Actua, Ferran Costa, han presentat aquest dimarts, 19 de desembre, a l’Espai d’Innovació d’Andorra la segona edició del projecte Tàndem, on estudiants del Centre de Formació Professional d’Aixovall tornaran a treballar reptes relacionats amb el món de la innovació de la mà de professors, mentors i empreses andorranes.

Si a la prova pilot que es va fer el curs passat es va triar una única empresa (Perfumeries Júlia) que va marcar com a repte millorar l’experiència dels seus clients, en aquest segona edició el projecte es consolida i són tres les empreses triades (Hotels Plaza, Dermandtek i Inlingua).

Pel que fa als reptes, Inlingua proposa la creació d’un projecte atractiu d’immersió lingüística durant els mesos de juliol i agost adreçat a adolescents; Dermandtek conscienciar a la població sobre la prevenció i de la necessitat de fer revisions per prevenir el càncer de pell; i des d’Hotels Plaza es vol oferir una experiència regal personalitzada als seus clients.
El nombre d’alumnes que participaran en aquesta segona edició també augmenta i passa d’11 estudiants de l’any passat a 61 d’aquest curs. De la mateixa manera s’incrementa el nombre de docents que els tutelaran i passen a ser 11 professors quan a la primera edició en van ser 5.

Parlen al vídeo: ERIC JOVER, Ministre d’Educació - FERRAN COSTA, Clúster d’Educació d’Actua

El Pirineu avui