El passat 10 de desembre, el Parc dels Búnquers de Martinet i Montellà va tancar la desena temporada amb un alt increment de visitants, sent el tercer any més amb més tiquets venuts des de la seva inauguració, l'any 2007. En total, unes 4100 persones han visitat aquest espai de memòria i centre d’Interpretació de la Línia Pirineus ubicat al Baridà.

Segons els responsables d’aquest equipament cultural l'augment de visitants que han experimentat els darrers anys deu a les accions de difusió que realitzen periòdicament, així com la dinamització que s’ha fet conjuntament amb la Casa del Riu, situada a escassos metres. Els nous convenis amb agències de viatges del territori i del principal d’Andorra, les col·laboracions amb targetes de descompte i les jornades de portes obertes adreçades a restauradors i hotelers també han ajudat a assolir xifres tan positives.

Els visitants poden veure primer un audiovisual i després inicien el recorregut a peu pels vuit búnquers, on se’ls explica les diferents tipologies.

Aquesta temporada a més, al Centre d’Interpretació de la Casa del Riu, ubicat a tocar del Parc dels Búnquers també ha assolit un bon gruix de visitants, superant les 300 persones que s'han apropat a les instal·lacions durant la temporada d'estiu i també grups d'escolars interessats en conèixer els ecosistemes fluvials.

Tant la Casal del riu com el Parc dels Búnquers, romandran tancats fins setmana santa, quan encetaran una nova temporada.

El Pirineu avui