El projecte IMPULSA 2026 ha programat per a aquest divendres, 22 de desembre, a la Seu d’Urgell, el primer Fòrum de la Ciutadania que se celebra a la capital de la comarca. Es tracta d’un espai obert a tota la població per reflexionar conjuntament sobre el futur del territori. L’acte començarà a les 7 del vespre a al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu. En aquest acte es presentaran les principals conclusions de l’anàlisi del territori i de les línies estratègiques de l’IMPULSA 2026. El primer fòrum es va celebrar el passat 15 de desembre a Oliana. IMPULSA 2026 és el pla estratègic de la Seu d’Urgell i el conjunt de l’Alt Urgell que vol ser una eina de dinamització social basada en el consens de tot el territori i en la participació de les administracions, empreses i la ciutadania en favor del desenvolupament econòmic i l’ocupació.

El Pirineu avui