Cerdanya preveu tornar a obtenir un bon nivell d'ocupació durant les vacances de Nadal. El Pont de la Puríssima ja va portar centenars de visitants a la comarca i, després de Sant Esteve i fins Reis, els hotelers esperen tornar a aconseguir un bon gruix de reserves i tornar a superar el 80% d'ocupació. De fet, ja fa dies que alguns hotels i cases rurals han penjat el cartell de complet la Nit de Cap d'Any.

Com de costum, un dels principals reclams passar aquests dies de vacances a la comarca és la neu i la pràctica de l'esquí, tot i que també guanyen protagonisme altres activitats a l'aire lliure o les compres.

La majoria dels visitants seran famílies catalanes procedents de l’àrea metropolitana de Barcelona i alguns turistes estrangers. A banda dels hotels, el gran volum de visitants que s’esperen aquests dies també beneficiarà el sector de la restauració i del comerç de la comarca.

Parlen al vídeo: NÚRIA VIDAL, PORTAVEU HOTELERS CERDANYA

El Pirineu avui