L’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut La Valira de la Seu d’Urgell ha presentat aquest dimecres l’aplicació per a dispositius mòbils Flying a la Sala Immaculada de la Seu d’Urgell. Aquesta app és el producte final del projecte interdisciplinari que han realitzat els alumnes al llarg de tot el mes de desembre. El repte que se’ls va plantejar va ser crear una aplicació amb la plataforma App inventor per donar a conèixer els ocells més característics del municipi.

El projecte Flying té un caràcter bàsicament competencial i de fet, s’han treballat moltes de les competències bàsiques del currículum: comunicativa i lingüística, informàtica, del medi natural i social, l’artística, la cientifico-tecnològica i també la competència d’autonomia personal. A més de tots aquests objectius pedagògics, Flying té una doble finalitat: posar a la venda aquesta aplicació a Play Store per tal de recaptar diners per al viatge de 4t d’ESO i presentar el treball als Premios Eco, de la Fundación Educativa Endesa.

Parlen al vídeo: EDGAR BALAGUER, ALUMNE LA VALIRA

El Pirineu avui