Alp i Puigcerdà ja preparen una nova edició del Parc de Nadal, que tindrà lloc del 26 al 30 de desembre al Palau d'Esports i Congressos d'Alp i els dies 2,3,4 i 6 de gener al pavelló del Poliesportiu de Puigcerdà. Aquesta proposta, que va començar fa vuit anys a Alp i set a Puigcerdà, ja s'ha consolidat com una de les ofertes lúdiques i educatives amb més afluència de visitants del Pirineu. Concretament, la passada edició el parc de Nadal va aplegar uns 10.000 infants entre les dues poblacions,una xifra rècord que des dels ajuntaments esperen tornar a assolir.

Els nens i nenes podran tornar a gaudir de diferents activitats, com ara tallers de cuina, manualitats, inflables o noves tecnologies. De fet, els seus organitzadors busquen que a banda de divertit, el parc també tingui una vessant educativa.

Una de les novetats d'enguany és la participació de Playmobil, que oferirà tallers de fabricació de clicks i concursos de dibuix i fotografia.

L'horari d'obertura serà de 16h a 20,30h i el preu de l'entrada serà de 4 euros. A banda de l’accés lliure a totes les activitats, també hi haurà sortejos.

El Pirineu avui