El Museu Etnogràfic Casa Cristo d'Encamp ha encetat, una nova edició dels tradicionals "Vespres a pagès", que permeten als visitants conèixer la forma de vida en una casa tradicional i modesta d'Encamp durant el segle XIX i primera meitat del segle XX i descobrir, a través dels cinc sentits, com era la vida sense comoditats ni electricitat, i quines eren les històries, creences i supersticions dels seus habitants.

Cal Cristo es conserva tal com la van deixar les darreres propietàries, la Mercè i la Florentina, quan decidiren marxar a França i tancar-la.

Les visites es realitzaran el 23 de desembre del 2017, i els dies 13 i 27 de gener i 10 i 24 de febrer del 2018, a partir de les 18 hores. Les reserves s'han de formalitzar prèvia trucada al telèfon 833 551. El preu de l'activitat és de 5 euros, sent de 2,50 euros per als infants i la gent gran.
L'aforament és limitat a 12 persones

Parlen al vídeo: ROBERT LIZARTE, CASA CRISTO

El Pirineu avui