L’àrea de Joventut de l’ajuntament de Puigcerdà organitza la 7a edició del Casal de Nadal, adreçat als nens i nenes des de P3 fins a 6è de Primària. La 'Quitxalla Winter' tindrà lloc del 27 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener en horari de 9 a 13h i de 15 a 17h. Des del consistori han volgut tornar a oferir el casal de Nadal per l'èxit que ha tingut en passades edicions, tant aquest com el casal de l'estiu, i per donar resposta a les famílies amb fills que treballen durant aquests dies.

Els nens i nenes faran manualitats, sortides per l’entorn de Puigcerdà, patinatge sobre gel i aprenentatge d’idiomes, així com les activitats relacionades amb el Nadal, com el caga-tió.
El preu per a tots els dies és de 95 euros, però també hi ha la possibilitat d’inscriure’s en dies solts per 15 euros. Les famílies nombroses i monoparentals tindran preus reduïts. Les inscripcions ja són obertes i es poden fer al local de Joventut de Puigcerdà.
L'any passat una cinquantena d'infants van assistir al Casal de Nadal.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui