La Seu d’Urgell està acabant d’instal·lar un nou espai lúdic i de salut per a la gent gran, concretament a la part baixa de la plaça de Lleteries. Aquest equipament saludable se suma als dos ja existents a la ciutat: un es troba situat al parc de la Boixadera, i l’altre, a l’inici del canal d’aigües tranquil·les del Ràfting Parc. Des de l’ajuntament han indicat que amb aquest nou parc d’activitat física es completa una distribució d’aquest tipus d’equipaments per tota la ciutat. En un comunicat de premsa, el consistori ha indicat que un dels objectius de l’equip de govern és que “l’activitat física i la vida saludable estiguin a l’abast de tots els urgellencs”. Aquest equipament ha estat subvencionat en la seva integritat per la Diputació de Lleida amb un import d’11.655 euros, a través d’una línia d’ajuts destinada a fomentar l’ocupació activa del temps d’oci de la gent gran millorant així la salut física i emocional de la població. Es tracta d’un espai públic adreçat a promoure l’activitat física i els hàbits saludables entre la gent gran de la Seu d'Urgell amb l’objectiu que treballin la mobilitat i la coordinació així com el treball aeròbic a través d'un complert circuit dissenyat per treballar les principals parts del cos.

El Pirineu avui