Aquest dilluns ERC ha finalitzat els actes de campanya de l'Alt Pirineu i l'Aran amb mítings a Tremp i Alp.

En l'acte de Tremp s'ha comptat amb la presència de Francesc Viaplana, M. Rosa Amorós i M. Pilar Cases, acompanyats de Pep Mòdol, de Moviment d'Esquerres, Jordi Souto, de Demòcrates de Catalunya i Kevin Domínguez, representant de les JERC.

L'acte s'ha marcat per la reclamació de la república i la denuncia cap al 155 i el comportament dels altres partits que es presenten a les eleccions.

Segons Viaplana, el Pirineu necessita millors infraestructures, unir les valls transversalment, millorar les telecomunicacions, a més de aconseguir que els joves es quedin un cop finalitzin els estudis.

Viaplana ha afirmat que el fet d'anar els partits per separat, dóna més presencia al territori, a més de disposar de més veus en els debats. Tot i això, Francesc ha afirmat que a partir dels resultats del 21 de desembre, Esquerra està disposada a pactar.

En l'acte han participat una setantena d'assistents.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, CANDIDAT ERC PIRINEU

El Pirineu avui