Ja ha començat la campanya de reutilització d’ampolles de cava que es duu a terme durant les festes de Nadal i que s’allargarà fins al pròxim 15 de gener. L’objectiu de la iniciativa és reduir l'impacte ambiental dels residus que es produeixen durant les festes nadalenques. Per fer-ho, es recomana dipositar les ampolles de cava a la deixalleria comunal, les minideixalleries i als contenidors específics que el comú d’Encamp ha distribuït per la vila. A més, es recomana llençar les ampolles amb cura perquè no es trenquin i així poder reutilitzar-les. Aquests punts de recollida són l’aparcament Prat de l’Areny, l’aparcament d’Encamp, la cruïlla de l’avinguda Joan Martí amb el carrer de la Vena, la cruïlla del carrer Sant Miquel amb el carrer Engolasters, i a la urbanització Vila del Sol, a la carretera de Vila.

El Pirineu avui