A través d'una carta, l'alcalde de Sort, Raimon Monterde, ha demanats al propietari de La Bruixa d'Or, Xavier Gabriel, disculpas amb els veïns i veïnes de Sort pels diferentes “atacs verbals” que ha fet els darrers mesos en diferents mitjans de comunicació.

Segons Monterde, els atacs i comentaris de l'empresari “denoten prepotència” per crear un fals sentiment de dependència del poble envers a l'administració de loteria. Afegeix que ningú pot pretendre ser respectat quan aquest algú no té respecte pels altres i demana que Gabriel es disculpi sicera i honestament amb els habitants del municipi.

A traves d'un comunicat la Bruixa d'Or ha donat a conèixer que durant el Sorteig de Nadal la loteria i Gastrobar de l'administració romandran tancats al públic i als mitjans de comunicació.

El Pirineu avui