Per segon any, la Fundació Privada Bosch i Aymerich i l’estació de Masella han obert una nova convocatòria de beques-estudi dirigides als joves estudiants d’Alp, Das i Urús, els municipis on s’estén el domini esquiable del complex. La finalitat de les beques és ajudar a les famílies d’aquests joves a sufragar el cost dels estudis, ja que moltes vegades els estudiants del Pirineu han de desplaçar-se lluny de les seves poblacions per continuar amb la seva formació
En total es repartiran 40.000 euros en 17 beques. Els requisits per obtenir-les són estar empadronat en algun d'aquests tres municipis, acreditar que la família també hi viu, cursar un cicle formatiu de grau mitjà o superior o estudis universitaris. Les beques s'atorgaran en base a la nota mitjana de l'expedient acadèmic.
Aquells interessats poden presentar la seva sol·licitud als ajuntaments d'Alp, Das i Urús fins el proper 19 de gener.

El Pirineu avui