Ja estan obertes les preinscripcions per realitzar pràctiques professionals per a Europa. Fins al 31 de gener de 2018, els i les joves de la Seu d’Urgell i comarca poden presentar a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell les seves sol·licituds per realitzar aquestes pràctiques a través del programa TLN MOBILICAT. Es tracta d’un programa impulsat pel Departament de Treball, Afers socials i Famílies que facilita que els i les joves que no treballen ni estudien puguin fer pràctiques formatives no remunerades en entitats o empreses en estats membres de la Unió Europa.

Aquest any, de fet, és el primer que els joves de l’Alt Urgell poden optar a aquest programa.

Per tal d’obtenir més informació, els joves interessats han d’adreçar-se adreçar a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Parlen al vídeo: LAIA RAMÍREZ, IMPULSORA GARANTIA JUVENIL ALT URGELL

El Pirineu avui