L'ajuntament de Guils de Cerdanya ja ha finalitzat els treballs a les noves instal·lacions de l'antic edifici consistorial, situat a tocar de l'actual. Aquest espai, d'uns 80 metres quadrats que fins ara s'utilitzava de magatzem, serà la nova sala de plens de l'ajuntament i també sala de reunions, ja que la que es feia servir havia quedat petita. També s’utilitzarà per a actes culturals i conferències, en cas necessari.

De fet, un dels propòsits de l'actual equip de govern de Guils és obrir l'ajuntament als veïns i que aquests puguin assistir als plens i participar activament en la política municipal.

Els treballs, que van començar el maig, han consistit en adequar tot l’interior, així com el canvi de la coberta i reforç del sostre. L'actuació ha suposat una inversió d'uns 100.000 euros, 70.000 dels quals els aportarà la Diputació de Girona.

Aquest diumenge ha tingut lloc una jornada de portes obertes a les noves instal·lacions, que s'estrenaran aquest dimecres amb un ple i dijous serà el punt de votació durant les eleccions autonòmiques.

Parlen al vídeo: MONTSE RIBOT, TINENT D'ALCALDE GUILS DE CERDANYA

El Pirineu avui