Un any més, la comarca s'ha bolcat amb La Marató de TV3, que ha tingut lloc aquest diumenge 17 de desembre i que s'ha dedicat a les malalties infecciones. En total s'han recaptat més de 9000 euros amb les diferents activitats populars que s'han programat des de diferents municipis cerdans.

A Puigcerdà, l'Associació Universitària de Cerdanya i l'ajuntament han organitzat venda de vi calent i de paraigües a la plaça del Call, amb la que s'ham pogut recaptar 2600 euros. Poc després de les 13.30h del migdia s'ha creat un mosaic de colors amb tots els paraigües que s'ha pogut veure en directe tot Catalunya gràcies a la càmera del temps que TV3 té instal·lada a dalt del campanar de Santa Maria. Entre les comarques de Girona, La Marató va escollir la capital ceretana per acollir aquesta activitat, que també s'ha fet a Terrassa, Cervera i l'Ametlla de Mar. L'obertura de paraigües ha estat amenitzada per un grup d'alumnes de l'escola Dansart.

A més, a Puigcerdà també s'han recaptat 512 euros amb el concert de corals de dissabte. Alp ha recollit 1080 euros i Masella 1500, Bolvir 1500, Ger 800, Bellver 568 euros, a Llívia s'han recaptat 735 i Guils preveu recollir uns 2000 euros amb el sorteig d'una panera.

A banda de Cerdanya, la resta de comarques pirinenques també han acollit desenes d'activitats.

El Pirineu avui