Aquest divendres ha tingut lloc l'entrega de premis del Concurs de Poesia de Nadal que cada any organitza el consistori puigcerdanenc. En aquesta ocasió la poesia guardonada ha estat la titulada 'Feliç Nadal, Puigcerdà', escrita per Montserrat Casanoves, veïna de Viladecans, qui va decidir presentar-se al concurs després de visitar la vila.

Pel que fa a la categoria infantil, el guanyador ha estat Aleix Estanyol, que cursa 5è de d'Educació Primària a l’escola Vedruna de Puigcerdà. El seu poema es titula ‘Arriba el Nadal'.

El jurat del concurs també ha distingit la fotografia del puigcerdanenc Toni Lora. Aquesta imatge i les dues poesies guardonades han servit per confeccionar la felicitació de Nadal que cada any l'ajuntament envia a les famílies del municipi, a les entitats i associacions. En total se n'enviaran unes 4000.

Parlen al vídeo: MONTSERRAT CASANOVES, GUANYADORA CATEGORIA ADULTS - ALEIX ESTANYOL, GUANYADOR CATEGORIA INFANTIL

El Pirineu avui