Aquest divendres, el Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça ha fet entrega dels premis Jove Emprenedor/a. Aquest any s'ha celebrat la XIIIa edició d'aquest certament que pretén reconèixer l'esforç dels joves empresaris de la comarca que durant l'últim any han iniciat un projecte empresarial.

El premi valora el potencial del jovent que en entorns rurals les dificultats de desenvolupar un negoci són més abundants.

La Perruqueria Marín gestionada per Marta Marín i Laia Marín, a estat el negoci que millor puntuació ha tingut amb el primer premi valorat en 1500€, seguit per l'Esquellot, el primer EscapeRoom del Pirineu gestionat per Helena Casadevall amb 1000 euros de premi i en tercera posició el bar Pis Pas amb Marta Maria Ribeiro com a responsable i 500 euros.

En l'acte s'ha lliurat el premi especial de reconeixement a la trajectòria laboral de la dona emprenedora a la senyora Araceli Garasaque que durant molts anys ha estat al capdavant del bar Pepito del Pont de Suert.

El Pirineu avui