Aquest divendres s’ha presentat a la nova botiga Grapats Encants de la Seu d’Urgell la tercera edició de la campanya solidària de recollida de joguines ‘Jo també vull jugar!’. Novament la impulsen el Sedis Bàsquet, juntament amb Càritas d’Urgell, el Consorci d’Atenció a les Persones a l’Alt Urgell, l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell i Caser Residencial Castell d’Oliana.  L’objectiu de la campanya és recollir joguines en bon estat per a les famílies més necessitades.

Així, el Sedis Bàsquet posarà a partir d’aquest dissabte i fins el 23 de desembre al Palau d’Esports uns contenidors per deixar les joguines que es vulguin donar per aquesta causa. A més, aquell dia hi haurà una acció especial durant el partit contra el Gernika Bizkaia.

El segon punt de recollida de joguines, actiu des del passat dia 11 de desembre i que s’allargarà fins el 22 de desembre, es troba situat al local social de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, ubicat al carrer Mare Janer, 25 de la Seu d’Urgell. Aquesta entitat col·labora amb el projecte des del primer any i el seu president, Miquel Àngel Sànchez, s’ha mostrat molt satisfet de poder ajudar en aquest àmbit. El tercer punt de recollida de joguines estarà actiu a partir d’aquest dissabte i fins el 23 de desembre a Caser Residencial Castell d’Oliana.

Parlen al vídeo: ANNA VIVES, TINENT ALCALDE ATENCIÓ A LES PERSONES, JOSEP CASANOVA, DIRECTOR CÀRITAS D’URGELL - PERE PORTA, PRESIDENT SEDIS

El Pirineu avui