Junts per Catalunya ha celebrat aquest dijous al vespre el seu acte central de campanya a la Seu d’Urgell. Ho ha fet amb un acte que ha omplert de gom a gom la sala de Sant Domènec, que no ha dubtat a ovacionar al cap de cartell de la nit, el conseller i candidat a la llista per Barcelona, Jordi Turull. En el seu discurs, el polític de Parets del Vallès amb arrels a Josa de Cadí ha volgut agraïr el suport rebut per part de la ciutadania durant el seu empresonament. També ha deixat clar que en les eleccions del 21D cal omplir les urnes de vots per restituir al president Puigdemont.

L’altre plat fort del vespre ha estat el vídeo de Carles Puigdemont que s’ha pogut veure abans d’acabar l’acte. En la seva intervenció, emesa als mítings que s’han celebrat aquest dijous al vespre a diverses ciutats de Catalunya, Puigdemont ha deixat clar el caràcter d’aquestes eleccions.

L’acte també ha comptat amb la presència de l’alcalde de la Seu d’Urgell i fins fa poc diputat, Albert Batalla, que ha mostrat la seva implicació total amb la candidatura i del cap de llista per Lleida, Josep Maria Forné, que ha deixat clar que aquestes no són unes eleccions per parlar de projectes concrets al territori, sinó de restituir al president i al govern. També hi han pres part les dues candidates pirinenques, Imma Gallardo, que va de número 3 i que a priori té garantit l’escó, i l’alcaldessa de les Valls d’Aguilar, que ha posat en valor el fet d’apostar per gent com ella, que representa a la gent d’alta muntanya.

Parlen al vídeo: JORDI TURULL, CANDIDAT JXCAT - CARLES PUIGDEMONT, CAP DE LLISTA DE JXCAT

El Pirineu avui