Ferrocarrils de la Generalitat i la Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona han renovat recentment el conveni de col·laboració amb el qual tots els empresaris associats a la patronal podran obtenir preus avantatjosos sobre la compra de forfets de les estacions d’esquí d’Espot, Port Ainé, La Molina, Vall de Núria i Vallter 2000.
Gràcies a la bona rebuda de l’acord entre el sector de l’hostaleria gironí, Ferrocarrils de la Generalitat cada any ha ofert millors condicions i, enguany el producte estrella és l’oferta de 2x1 per la compra de forfets a les estacions d’esquí esmentades de dilluns a divendres que no siguin festius. A banda d’aquesta promoció, els associats tindran un 10% de descompte sobre el preu del forfet que comprin a les taquilles durant els caps de setmana i festiu.
A més amb aquest conveni de col·laboració, Ferrocarrils ha ampliat la seva oferta d’activitats als associats de la Federació per les temporades de primavera, estiu i tardor del 2018, oferint un 10% de descompte sobre la compra de tiquets pel cremallera de Vall de Núria, el Telecadira de Vallter, el Bike Park, el Telecabina de La Molina i en el parc lúdic de Port Ainé.

El Pirineu avui