Quan falten 10 dies per a la nit de Nadal, les estacions d'esquí d'Andorra reben el cap de setmana previ amb el 85% de les pistes d'esquí obertes.
Aquest cap de setmana les pistes de Vallnord Arcalís, Pal i Arinsal presenten de moment uns gruixos d'entre 45 i 90 cm de neu, i a Grandvalira entre 35 i 70 cm de neu pols i entre 86 i 123 pistes obertes, i de 56 a 70 instal·lacions en funcionament.
Arcalís entre 23 i 28 pistes amb 15 instal·lacions en funcionament, Pal entre 21 i 25 pistes i de 10 a 12 instal·lacions en marxa i Arinsal de 10 a 12 instal·lacions en funcionament i de 12 a 19 pistes obertes.

Par la seva part, Grandvalira va presentar dijous l'acord de col·laboració amb el Museu Carmen Thyssen i el prestigiós mestre pastisser Christian Escribà, de manera que els sectors Pas de la Casa i Grau Roig seran l'epicentre d'un projecte cultural que fusionarà l'art i la gastronomia amb l'objectiu de transportar el públic a través dels 5 sentits a noves sensacions en el marc d'unes pistes d'esquí.

El Pirineu avui