L’Oficina Jove de l’Alt Urgell oferirà tres tallers gratuïts adreçats a joves de 14 a 25 anys amb l’objectiu d’aprendre a potenciar les habilitats personals a través d’una metodologia dinàmica. Els tallers són: ‘Jo puc, tu pots’; ‘Jo sento, em sents?’ i ‘Selfie’. El dilluns 18 de desembre tindrà lloc el taller ‘Jo puc, tu pots’, sobre motivació personal, que s’iniciarà a les 11 del matí, i tindrà dues hores de durada. S’impartirà al centre cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell. Aquest taller té l’objectiu d’estimular i identificar la motivació personal, aprenent estratègies i reflexionant sobre el pensament positiu. El dimecres 20 de desembre, mentrestant, s’impartiran els altres dos tallers: ‘Jo sento, em sents?’ i ‘Selfie’. En el primer es treballaran les pròpies emocions, tot identificant-les, gestionant-les i saber-les expressar. També s’aprendrà a sensibilitzar sobre la importància de l’assertivitat, la comunicació i la interrelació. La formació s’iniciarà a les 11 del matí, tindrà una durada de dues hores, i s’impartirà al centre cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell. En el taller ‘Selfie’ es treballarà l’autoestima, l’autoconcepte i l’autoimatge amb l’objectiu de sensibilitzar als participants de l’ús assertiu de la seguretat personal a través de l’autoavaluació. Aquest taller s’iniciarà a dos quarts de quatre de la tarda i tindrà lloc al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu situat a l’edifici de Les Monges de la Seu d’Urgell. Tots tres tallers són gratuïts però cal fer inscripció prèvia.

El Pirineu avui