L’Associació de Mares i Pares de l’escola de Montferrer ha lamentat que el Departament d’Ensenyament no ha atès les denúncies que van presentar fa uns mesos contra dues mestres. És per això que s’han queixat a la Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública de la Generalitat . També han aprofitat per queixar-se per la supressió d’una plaça d’atenció a alumnes amb dificultats d’aprenentatge, tal com han informat en un comunicat de premsa. En relació a les denúncies, des de l’AMPA destaquen que les van presentar per les actuacions de dues mestres que van considerar inadequades, i lamenten que des d’Ensenyament no hagin fet res al respecte. En declaracions al diari Segre, però, el director del departament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, ha assegurat que es tracta de temes de gestió del centre i ha deixat clar que ja estan resolts. Pel que fa a la plaça suprimida, des de l’AMPA asseguren que estan fent informes psicològics oficials per demostrar que hi ha diversos infants a l’escola que pateixin determinats dèficits i que és necessari recuperar aquest professional. Cullerés ha indicat que un cop rebin els informes aportaran els recursos necessaris.

El Pirineu avui