L'Andorra Ultra Trail Vallnord 2018 ja escalfa motors. Abans, però, s’ha fet balanç de l'edició d'enguany, la qual va deixar més de 3,4 milions d'euros gastats al país per part dels 5.460 visitants estrangers. I és que cada euro dels prop de 253.000 de finançament públic amb què compta la prova de muntanya ha suposat un retorn de 13,5 euros al Principat.

Durant la roda de premsa que s'ha fet aquest dijous al matí al Centre Esportiu d'Ordino, el director tècnic de la cursa AUTV, Gerard Martínez, també ha avançat algunes de les novetats de la competició del 2018, que arriba a la desena edició. Entre altres, es millorarà la seguretat de la cursa Eufòria, on tots els corredors portaran balises GPS, i es faran alguns canvis en els recorreguts, però que no afectaran ni la distància, ni la duresa, ni el desnivell de la prova.

L'Andorra Ultra Trail Vallnord 2018 se celebrarà del 3 al 8 de juliol i, de moment, ja hi ha més de 1.100 inscrits. Des de l'organització preveuen superar la participació d'enguany.

Parlen al vídeo: J.ÀNGEL MORTÉS, CÒNSOL ORDINO - GERARD MARTÍNEZ, DIRECTOR ULTRA TRAIL

El Pirineu avui