Ger es prepara per acollir aquest dissabte la Festa del Pessebre i 3a Mostra de Diorames. Fa dos anys que l'ajuntament organitza una jornada on convida a veïns i visitants a descobrir els diorames, que són conjunts d'elements en tres dimensions que conformen una escena de la vida real i que s'acostumen a col·locar dins de caixes. Fins ara els col·locaven a l'església però enguany el consistori ha decidit posar-los en diferents punts del poble per tal de crear una ruta per descobrir-los.

Dissabte a les 17.30h hi haurà una visita guiada per conèixer tots aquests diorames. L'encarregat d'explicar els detalls de cadascun serà el seu creador, el pessebrista Joan Perera. En acabar, tots els participants crearan un pessebre a l'església.

La mostra de diorames es mantindrà als aparadors de Ger durant totes les festes de Nadal perquè els veïns i els nombrosos visitants que passaran aquests dies a la comarca els puguin contemplar.

Parlen al vídeo: EVA SANCHÍS, REGIDORA AJUNTAMENT GER

El Pirineu avui