L'escola Albert Vives de la Seu d'Urgell ha lliurat aquest dijous al migdia al centre de distribució Aliments per la Solidaritat els productes alimentaris procedents del Tió Solidari, organitzat per novè any consecutiu per aquest centre educatiu. El Tió ha anat menjant tots els productes que els alumnes de l’escola han anat portant de casa seva durant quinze dies. Aquest dijous, finalment, un grup d’infants l’han fet cagar al pati de l’escola, davant de tots els alumnes del centre.

Enguany, s’ha superat la xifra de quilos d’aliments recollits respecte l’any passat, aconseguint un total de 503 quilos d'aliments com arròs, llegums, oli, pasta, conserves, llet o productes de neteja personal i de la llar, entre d'altres. Tot plegat s’ha lliurat al magatzem del Banc dels Aliments per part de responsables de l’escola, de l’AMPA i de dos representants dels alumnes.

Val a dir que els alumnes de sisè han estat els encarregats de la difusió, tot fent un treball de conscienciació a la resta dels nens i nenes de l'escola respecte la necessitat de ser solidari. Aquests estudiants també s'han fet càrrec de l'acollida del Tió i la recollida dels productes aportats per l'alumnat del centre. Aquesta activitat s'emmarca en el Projecte Aprenentatge i Servei.

Parlen al vídeo: MARIA OLIVARES, COORDINADORA PROJECTE - CLAUDINE GÓMEZ, ALUMNA - PAU FÀBREGA, ALUMNE

El Pirineu avui