El departament d’Ensenyament ha decidit enviar mediadors a l’escola Rosa Campà de Montferrer, degut al conflicte laboral que fa mesos que s’hi viu. Tal com avança el diari Segre, l’objectiu és intentar reconciliar el personal del centre, després que el conflicte s’hagi enquistat. De fet, les sessions de mediació ja van començar aquest passat dilluns i es repetiran cada mes fins al maig vinent. Tot plegat té l’origen en la denúncia que va interposar part del professorat, un fet que va dur al Departament d’Ensenyament a obrir una investigació sobre la gestió del centre, que va enfurismar part de les famílies, ja que ho van veure com un atac al model pedagògic de l’escola. La investigació es va tancar amb una infracció de caràcter lleu contra la directora. Recentment, la mateixa directora ha interposat una querella criminal contra el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, i dos inspectors d'aquest departament pels presumptes delictes d'assetjament laboral i coaccions en l'àmbit funcionarial. Així, pretén denunciar suposades calúmnies que algunes veus haurien difós sobre ella en els darrers mesos i que tindrien a veure amb la sospita que hauria comès irregularitats en l'exercici de la seva feina.

El Pirineu avui