Aquesta setmana s’han instal·lat tres nous desfibril·ladors externs automàtics a la Seu d’Urgell. De fet, dos s’han col·locat al nucli de la Seu, un al peu de la torre del rellotge de l’estació d’autobusos i un altre a l’inici dels porxos del carrer Major, a tocar de la plaça dels Oms. El tercer, mentrestant, s’ha instal·lat a Castellciutat, concretament a l’exterior de Ràdio Seu. Val a dir que aquests tres nous desfibril·ladors se sumen als cinc ja existents a la ciutat, instal·lats arran de propostes guanyadores en dues edicions dels Pressupostos Participatius.

Recordem que altres equips de cardioprotecció ja existents es troben ubicats a la zona esportiva municipal; a l'exterior de l'edifici del Centre Cultural Les Monges, i el tercer és un dispositiu mòbil que custodia la Policia Municipal. A més, també es van renovar els equips que ja disposaven el Palau Municipal d'Esports i el Parc del Segre.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT D’ALCALDE DE LA SEU

El Pirineu avui