El Ministeri d'Ordenament Territorial, a demanda del Ministeri d'Afers Socials, Justícia i Interior, ha condicionat durant aquest any tres pisos, destinats a habitatges socials. Aquests immobles, propietat del Govern, estan ubicats a les poblacions d'Encamp i d'Arinsal. La despesa total per a remodelar els tres habitatges ha estat de 127.219,61 euros.
El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha explicat que s'han dut a terme reformes i actuacions en els interiors, s'han enderrocat i refet parets divisòries, s'ha equipat els pisos amb electrodomèstics nous, s'han remodelat banys i cuines, també s'han rehabilitat els paviments i s'han realitzat treballs de pintura en general.
Per la seva part, la secretaria d'Estat d'Afers Socials, Ester Fenoll, ha afirmat que els pisos es destinaran a persones i/o famílies establint criteris de necessitat. Els tres habitatges se sumen a un quart, que es va rehabilitar durant el 2016, i que a hores d'hora ja està en servei.

El Pirineu avui