La Julia és una de les quatre beneficiàries del programa “Joves en pràctiques” que ofereix la Garantia Juvenil per facilitar a persones graduades un primer contacte amb el món professional.

El programa ofereix contractes de sis mesos de pràctiques remunerades en les diferents institucions de Catalunya. A l'Alta Ribagorça són quatre els joves que han entrat al programa i en els pròxims mesos treballaran en les àrees de Medi Ambient i Serveis Socials. Cada jove realitzarà tasques relacionades amb els seus estudis.

En el cas de la Julia ha entrat a donar suport a l'àrea de Serveis Socials.

Un dels objectius del programa és reduir l'atur juvenil; aquestes primeres experiències laborals, poden facilitar que molts dels joves trobin feina en el seu àmbit un cop finalitzin els contractes, ja que els hi dóna visibilitat.

El programa “Joves en pràctiques” de la Garantia Juvenil està cofinançat pel Fons Social Europeu i el Servei d'Ocupació de Catalunya.

Parlen al vídeo: MAR MOLINER, ÀREA SERVEIS SOCIALS - JULIA ROSÓ, GRADUADA EDUCACIÓ SOCIAL

El Pirineu avui